IMG_7617.jpg

Møte

This is the page description.

Møter / Konferanser

Møte_.jpg
 
 

—  SELSKAPSSAMLINGER  —

Veiholmen ligger på det nordligste punktet på Nordmøre, helt ytterst ute på Smøla, kun omkretset av Norskehavet. Veiholmen blir også kalt «Havets hovedstad» og er ett fasinerende levende fiskevær som har eksistert i over 1000 år og er spesielt velegnet for samlinger, refleksjon og sosialt samvær. Vi har lett tilkomst via Kristiansund Flyplass og derifra med hurtigbåt utover til Smøla, eller via hurtigbåt til Smøla fra Trondheim. 

Vi i Veiholmen Brygge satser på å bli en av de hyggeligste steder i Norge for bedrifter som trenger å komme seg ut av sine faste omgivelse for å kunne planlegge og utvikle team. Dette i kombinasjon med sosisalt samvær, samtidig som du får lære om Norsk kystkultur i svært hyggelige omgivelser.

Dette er spesielt velegnet for:
- Ledersamlinger,
- Styresamlinger
-
Teambuidinger

Vi har svært gode erfaringer fra grupper fra inn og utland. Samlingen blir ofte en opplevelse som styrker felleskapet i gruppen. Vi legger gjerne opp samlingen med spennede kulturelle og sosiale aktiviteter som:

Havørnsafari
Værvandring
Teamseiling ved færing
- Spennende foredrag

—  KONFERANSER  —

Veiholmen Brygge liker veldig godt å arrangere mindre konferanser opp til 40 personer, hvor vi kan skreddersy en nær og sosial konferanse der deltakerne blir svært godt kjent med hverandre.

—  BURSDAGER OG FAMILIESAMLINGER  —

Veiholmen Brygge elsker å arrangere og feire familier som ønsker å komme seg ut av hjemmet og feire sine. Enten det er selskap som rund-dager, konfirmasjoner, barnedåp, bryllup eller andre spesielle anledninger,  gleder vi oss til å lage en spesiell feiring for dere. Vi kommer til å gjøre det vi kan for at dere kommer til å kose dere og gjøre dagen til en minneverdig dag.

Vi gleder oss til å se dere her ute på fiskeværet som vi er så uenderlig glade i!

 

Kontakt oss for informasjon om booking. Vi svarer gjerne på løst og fast om oppholdet her ute på Veiholmen.

Kontaktperson *
Kontaktperson
 
 
Møte_(2).jpg
 

—  HVorfor velge oss  —

 
 

MØTEKAPASITET

Hotellet kan konfigureres etter behov og vi kan sette av deler av eller hele etasjer for servering eller konferansevirksomhet. Vår sentrale lokasjon, gjør hotellet spesielt egnet til å kombinere det faglige med sosialt samvær, aktiviteter.

Vi tar i mot grupper i alle størrelser for blant annet ledersamlinger, konferanser, møtevirksomhet og andre faglige eller sosiale turer.
Veiholmen Brygge kan ta i mot opp til 60 gjester for servering og 36 gjester for overnatting.

Møtekapasitet.jpg
 
 

 
 

Kaffepausen

Vi har forstått viktigheten med gode pauser. Med kort vei mellom møterom, restaurant, havn og hav, kan vi sømløst tilby gode pauser mellom slagene.

De fleste møtedeltakere blir glade for en forfriskning i pausene – noe smakfullt å glede seg til. Kjøkkensjefen vår kan sette sammen varierte kaffepausemenyer
Gjerne ta kontakt om det er av interesse!

Kaffepausen.jpg
 
 

 
 

RESTAURANTEN

“Vågar”, vår nye restaurant serverer frokost, lunsj, middag og kvelds. Kjøkkensjefen kan sette sammen en meny spesiallaget for dere eller tilby vår â la carte meny.
Vårt fokus er på lokale råvarer og tradisjonell mat fra Norges lange kyst. Med stolthet kan vi forsikre dere om god mat gjennom hele oppholdet.

Se vår meny her

65518468_1229727257234018_7395664264708489216_n.jpg
 
 

 
 

OVERNATTINGen

Sammen med Havkroa og våre hus på “Været” kan vi huse over 35 personer hele året. Veiholmen Brygge huser fire store dobbeltrom og en større leilighet med alt av fasiliteter.
Vi leverer alltid høy standard og kan tilpasse overnattingen etter behov.

Gjerne besøk Havkroa sin nettside
her for mer info om våre overnattingssteder.

Overnatting.jpg
 
 

 
 

AKTIVITETene

Veiholmen er kjent for et variert kulturliv med masser av aktiviteter. Her kan det fiskes, dykkes, padles og mye mer. Vi kan tilby å ta dere med på besøk på vårt kjære fyrtårn “Hauggjegla” for en vakker utsikt og ekte Norsk havhistorie.

Vi samarbeider også tett med Smøla Naturopplevelser som kan levere havørnsafari om ønskelig. Du kan besøke de på denne deres nettside
HER.

Vi hjelper gjerne med å finne flotte aktiviteter til dere hele året. Ta kontakt med oss når som helst.